Qi Flow Feet

 voetmassage en stoelmassage

Massages en tarieven 2020


Chinfit® (bedrijfs-)massage


Deze korte vitaliserende voetmassage neemt alle systemen mee. Heel mooi als regelmatige preventieve massage. Een echte oppepper!

Duur massage: 20 minuten.


20 euro

Chinflex® ontspanningsmassage


Een heerlijk ontspannende Chinese voetmassage, met de nadruk op de hoofdzones op de voeten. Kom even helemaal tot rust...

Voorafgaand een voetenbad.

Duur massage: ongeveer 40 minuten.


30 euro

Ayurvedische Kansu voetmassage 


Eerst krijg je een voetenbad met Himalayazout. Gifstoffen en zuren kunnen afgevoerd worden en de mineralen en sporenelementen van het zout kunnen opgenomen worden. 

Dan wordt er op een vrij zachte, ontspannende manier gemasseerd met  warme biologische sesamolie. Sesamolie is weldadig voor de huid en bevat veel vitaminen en mineralen. Daarna wordt er gemasseerd met het ruwe Kansu schaaltje. Vervolgens worden op respectvolle wijze de 12 belangrijke marmapunten op de wervelkolom reflexzone op de voet behandeld. Deze 12 vitale levenscentra staan vooral in verbinding met de chakra's. Extra aandacht is er voor Astaphani (derde oog), Hidraya (hartmarma) en Basti (blaasmarma). Ieder punt heeft zijn fysieke aspecten, maar het geheel werkt vooral door op de spirituele aspecten van zijn. Dan wordt er behandeld met het gladde Kansu schaaltje. 

We sluiten af met het inwikkelen van de voeten met warme doekjes. Door swedana (zweten) wordt de afvoer van afvalstoffen bevorderd.

Voorafgaand een voetenbad.

Duur massage: ongeveer 50 minuten.

 

45 euro

 

Chinflex® Totaal massage


Bedoeld als preventieve, regelmatige behandeling: door deze Chinese massage blijft de gezondheid op peil en voel je je fitter en vitaler. Voor mensen die in principe gezond zijn. Omdat alle reflexzones worden gestimuleerd worden zou dit voor 'zieke' mensen teveel kunnen zijn.

Voorafgaand een voetenbad.

Duur massage: ongeveer 60 minuten.


45 euro

Traditional Thai Foot Massage (Wat Pho Bankok Style)


Ook deze massage is net als de Chinflex® Totaal massage een onderhoudsmassage. Er wordt stevig gewerkt en dat kan best pijnlijk zijn! Er wordt naast de handen gebruik gemaakt van een stokje waarmee reflexzones behandeld worden. De voeten worden ook even stevig ingebakerd, wat ontspannend werkt.

Deze vorm van masseren volgt de zuidelijke stroming in Thailand, die onderwezen wordt bij de Wat Pho Temple in Bankok. De Thai werken met de Sen Sibs, de energetische lichaamslijnen die vergelijkbaar zijn met maar anders lopen dan de meridianen (Chinees/Japans) of de nadi's (Ayurvedisch).

De bloedsomploop, het zenuwstelsel, de lymfewerking en de spijsvertering worden gestimuleerd. Afvalstoffen kunnen weer goed afgevoerd worden. Spieren, pezen, gewrichten, huid en weefsels worden weer soepel. Allemaal om lichaam en geest flexibeler te maken en daarmee gezondheid en welzijn te bevorderen en onderhouden.

Voorafgaand een voetenbad met Thaise kruiden (o.a. kamfer, gember, accacia, tamarinde, pandanblad, kaffir limoen, patchouli, kurkuma). Deze kruiden geven verlichting van stijfheid, spierpijn en stimuleren de bloedsomloop.

Duur massage: ongeveer 60 minuten.


45 euro

Qi Flow Fit (bedrijfs-)stoelmassage


Net als bovenstaande Chinese en Thaise voetmassages is dit een preventieve massage, maar dan van de rug, de schouders, de armen, de handen, de nek en het hoofd. Hierbij zit je op een speciale stoel, en wordt er gemasseerd over de kleding heen. Het doel is ontspanning en vitaliteit. De effecten van het regelmatig ondergaan van stoelmassage zijn zo positief dat het vaak wordt ingezet door bedrijven om ziekteverzuim tegen te gaan en de medewerkers een moment van ontspanning te bieden.

Het is gebaseerd op Shiatsu, de Japanse drukpuntmassage. Er wordt net als bij de Chinflex® massages op de meridianen gewerkt om de energie (Qi) stromend te houden (Flow).

Je kunt de Qi Flow Fit stoelmassage bij mij in de praktijk ondergaan, maar net als voor de Chinfit® (bedrijfs-)massage kan ik in overleg ook naar jou, je bedrijf of je evenement toekomen! Voor de tarieven hiervoor kun je mij mailen via qiflowfeet@gmail.com.

Duur: 15-20 minuten


De stoelmassage kan niet gegeven worden bij:

 • hernia
 • whiplash
 • bursitis (ontsteking in de schouder)
 • verrekte spieren
 • zweren van de huid, snijwonden of huiduitslag
 • zwangerschap
 • gebruik medicatie met gele sticker
 • ernstige hartklachten
 • koorts

20 euro              

Cadeaubon:

Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in elk gewenst bedrag.Strippenkaart voor 8 voet- of stoelmassages:

Voor de strippenkaart geldt:


 • de 8 massages dienen van dezelfde waarde te zijn
 • de 8e massage is gratis
 • de kaart is overdraagbaar aan iemand anders! Dus leen hem uit aan familie, vrienden, kennissen!
 • vooraf betalen naar tarief van de ingangsdatum (zie boven) of per keer naar het dan geldend tarief
 • onbeperkt geldigEén voet:

heeft 26 botten,

33 gewrichten,

107 banden,

19 spieren en pezen,

als we 80 zijn,

hebben onze voeten gemiddeld 120.000 kilometer gelopen.

Tijd om ze tussendoor een keer aandacht te geven?